Trendgruppen PRs dataskyddspolicy

Det är viktigt för oss på Trendgruppen PR att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi har en uppdaterad dataskyddspolicy i enlighet med GDPR. Att du finns i vårt register kan vara för att du har fått inbjudan till ett vip-event eller pressvisning, att du har varit hos oss som kund, journalist eller utställare, att du har lånat produkter i vårt showroom eller att vi har varit i kontakt av någon annan anledning.

Vi lämnar aldrig dina personuppgifter till annan part och i de fall vi delar personuppgifter med underleverantör tecknar vi personuppgiftsbiträdesavtal.

Personuppgiftsansvarig

Personuppgiftsansvarig är Trendgruppen Sverige AB, organisationsnummer 556751-7114, med adress Västmannagatan 6, 111 24 Stockholm

Personuppgifter vi behandlar och med vilken rättslig grund

De personuppgifter vi behandlar är uppgifter som du har gett oss tillgång till eller som vi har samlat in från dig, ditt företag eller din arbetsplats såsom namn, företag, e-post, adress, telefonnummer samt eventuell länk till hemsida eller blogg. Vid behov samlar Trendgruppen in adresser från offentliga register för att säkerställa att vi har din rätta adress. Vi behandlar dina uppgifter enligt samtycke eller avtal och du har när som helst rätt till att få dina uppgifter borttagna ur vårt register så länge det inte strider mot avtals- eller bokföringslagen.

Syfte med behandling av personuppgifter

Trendgruppen PR behandlar dina uppgifter för att kunna skicka ut inbjudningar till event vi anordnar, skicka ut pressmeddelande mm enligt de åtaganden vi har för våra olika kunder.

Hur länge personuppgifter sparas

Uppgifterna sparas så länge de är relevanta för våra olika kunder och projekt.

För att få information om vilka uppgifter som finns sparade om dig eller om du vill att vi ändra något eller raderar dina uppgifter så skicka ett mail till info@trendgruppen.se