Trendgruppen PRs dataskyddspolicy

Det är viktigt för oss på Trendgruppen PR att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi har en uppdaterad dataskyddspolicy i enlighet med GDPR. Att du finns i vårt register kan vara för att du har fått inbjudan till ett vip-event eller pressvisning, att du har varit hos oss som kund, journalist eller utställare, att du har lånat produkter i vårt showroom eller att vi har varit i kontakt av någon annan anledning.

Vi lämnar aldrig dina personuppgifter till annan part och i de fall vi delar personuppgifter med underleverantör tecknar vi personuppgiftsbiträdesavtal.

Personuppgiftsansvarig

Personuppgiftsansvarig är Trendgruppen Sverige AB, organisationsnummer 556751-7114, med adress Västmannagatan 6, 111 24 Stockholm

Personuppgifter vi behandlar och med vilken rättslig grund

De personuppgifter vi behandlar är uppgifter som du har gett oss tillgång till eller som vi har samlat in från dig, ditt företag eller din arbetsplats såsom namn, företag, e-post, adress, telefonnummer samt eventuell länk till hemsida eller blogg. Vid behov samlar Trendgruppen in adresser från offentliga register för att säkerställa att vi har din rätta adress. Vi behandlar dina uppgifter enligt samtycke eller avtal och du har när som helst rätt till att få dina uppgifter borttagna ur vårt register så länge det inte strider mot avtals- eller bokföringslagen.

Syfte med behandling av personuppgifter

Trendgruppen PR behandlar dina uppgifter för att kunna skicka ut inbjudningar till event vi anordnar, skicka ut pressmeddelande mm enligt de åtaganden vi har för våra olika kunder.

Hur länge personuppgifter sparas

Uppgifterna sparas så länge de är relevanta för våra olika kunder och projekt.

För att få information om vilka uppgifter som finns sparade om dig eller om du vill att vi ändra något eller raderar dina uppgifter så skicka ett mail till info@trendgruppen.se

Cookies

Denna hemsida använder cookies för att förbättra din upplevelse av den. De cookies som är kategoriserade som nödvändiga lagras i din webbläsare eftersom de är nödvändiga för hemsidans grundläggande funktioner. Hemsidan använder också cookies för att till exempel analysera hur du använder hemsidan. Dessa cookies lagras i din webbläsare endast med ditt medgivande. Du kan välja att neka dessa cookies men det kan ha viss inverkan på hemsidans beteende. Nedan presenteras de cookies som används på denna hemsida.

CookieTypeDurationDescription
Necessary
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-others011 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
viewed_cookie_policy011 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
cookielawinfo-checkbox-necessary011 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-functional011 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-performance011 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
cookielawinfo-checkbox-analytics011 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
Analytics
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
_gat_gtag_UA_49573395_11 minuteSet by Google to distinguish users.
CONSENT2 yearsYouTube sets this cookie via embedded youtube-videos and registers anonymous statistical data.
Advertisement
VISITOR_INFO1_LIVE5 months 27 daysA cookie set by YouTube to measure bandwidth that determines whether the user gets the new or old player interface.
yt-remote-device-idneverYouTube sets this cookie to store the video preferences of the user using embedded YouTube video.
yt.innertube::requestsneverThis cookie, set by YouTube, registers a unique ID to store data on what videos from YouTube the user has seen.
yt.innertube::nextIdneverThis cookie, set by YouTube, registers a unique ID to store data on what videos from YouTube the user has seen.
yt-remote-connected-devicesneverYouTube sets this cookie to store the video preferences of the user using embedded YouTube video.
YSCsessionYSC cookie is set by Youtube and is used to track the views of embedded videos on Youtube pages.