Trendgruppen PR

Montana – Mini-världen växer – SE

February 09, 2021
Montana introducerar flera nya tillskott i den okomplicerade och mångsidiga Montana Mini-serien. Genom tillägget av moduler med lådor, mindre speglar, en anslagstavla och en sockel i serien av funktionella förvaringselement erbjuder Montana Mini ett elegant designutbud.

Precis som det ursprungliga Montana-systemet är Montana Mini certifierat med den danska inomhusklimatmärkningen och EU:s officiella miljömärke vilket gör Montana Mini till ett tryggt val för dig och miljön.

Rama in din personlighet
”Med Montana Mini gör vi vår design och vårt hantverk tillgängligt för en större publik. Med den mångsidiga funktionaliteten ser vi Mini som en designprodukt du har med dig hela livet, från ung till gammal", säger Montanas vd Joakim Lassen.

Montana Mini-modulerna har alla samma djup på 25 cm tillverkade i välkända och hållbara Montana MDF, men hålls mini med en tjocklek på endast 8 mm och endast i ett urval av 10 färger. I Mini-serien behålls de rena, enkla linjerna som gör den till en äkta Montana-produkt.

Nyheten Montana Mini är tillgänglig att köpa i butik från och med Februari/Mars.

För mer information, kontakta:
Montana Furniture, Mette Lind Jørgensen
E-post: presse@montana.dk
Mobil: +45 2162 1883

Tredngruppen PR, Maria Hartog-Holm
E-post: maria.hartog-holm@trendgruppen.se
Mobil: +46 72 924 22 10

Högupplösta bilder finns på www.trendgruppen.se/imagebank
(användarnamn: trendpr, lösenord: trendpr)

Pressmeddelande och bilder: https://montana.presscloud.com

För ytterligare inspiration, besök www.montanafurniture.com

Om Montana
Montana Furniture är ett familjeägt företag som grundades år 1982 och är ledande inom förvaring och möbler till hemmet och moderna kontorsutrymmen. Montana-systemet är designat av Peter Lassen. Företagets VD är Peter Lassens son, Joakim Lassen. Montanas flexibla modulära system har en inspirerande färgpalett och tillverkas i Montanas egen fabrik i Danmark. Systemet ger oändliga möjligheter och frihet att inreda rum på det mest personliga sättet. Montana erbjuder även serier med bord och stolar designade av Arne Jacobsen, Verner Panton, Stefan Wewerka, Peter Lassen, Joakim Lassen, Schmidt Hammer Lassen, Salto & Sigsgaard och Jakob Wagner. Under 2019 lanserade Montana en helt ny färgpalett utvecklad i samarbete med färgexpert Margrethe Odgaard. Montana bygger på hållbara värderingar och har flera certifieringar inom miljö, arbetsmiljö och säkerhet. År 2019 tilldelades företaget dessutom EU:s officiella miljömärkning EU Ecolabel som en av de första möbeltillverkarna i Europa.

News