Trendgruppen PR

Ren inomhusluft har blivit nödvändig inredningsdetalj

November 27, 2020
Årets julklapp 2020 hade kunnat vara luftrenaren. Den är något som varje hem borde vara utrustad med och som skulle kunna bli en naturlig och nödvändig inredningsdetalj. I alla fall om designen är rätt. Med svenska Blueairs serie Blue kan vi ta in såväl ren och hälsosam luft som en ny snygg inredningsdetalj i våra hem.

I Sverige tillbringar vi i genomsnitt cirka 90 procent av vår tid inomhus i luft som är upp till fem gånger mer förorenad än utomhusluften. Det påverkar vår hälsa och vårt välmående negativt på såväl kort som lång sikt. I dessa tider när vi tillbringar allt mer tid hemma, blir det än viktigare att ha ren inomhusluft i hemmet.

Svenska Blueairs serie Blue är inte större än en papperskorg och ser ut som en högtalare. Den är designad så att den är enkel att placera och passar in i vilket rum som helst. Det går att välja färg så att den anpassas till färgskalan i hemmet. Vad sägs om Diva Blue, Dark Shadow, Saffron Red, Lunar Rock, Buff Yellow eller Crystal Pink? Storlek väljs efter hur stort rummet är för att få så effektiv luftrening som möjligt.

En luftrenare i serie Blue filtrerar luftvolymen var tolfte minut. Blue Pure 221 passar för större rum upp till 50 kvadratmeter, Joy S är perfekt för mindre rum upp till 17 kvadratmeter som till exempel sovrummet eller hemmakontoret och Blue Pure 411 passar de mindre rummen upp till 15 kvadratmeter. Blue Pure 221 kostar 3 499 SEK inkl moms , Joy S kostar 1 799 SEK och Blue Pure 411 kostar 1 499 SEK (rekommenderade priser, avvikelser kan förekomma).

Bakom de världsledande luftrenarna från Blueair finns den egna HEPASilent™-teknologin som gör luftrenarna effektiva, tysta och att de renar mer luft på kortare tid. De fångar upp 99,97 procent av alla luftburna partiklar med en storlek ned till 0,1 mikrometer, som till exempel damm, sotpartiklar, virus, bakterier och djurallergener.

Och inte minst; de är snygga och ett måste i tider som dessa då vi tillbringar så mycket mer tid hemma.

Blue-serien finns till exempel att köpa hos Clas Ohlson, NetonNet, Tretti och Webbhallen eller direkt hos blueair.com.

För mer information, kontakta:
Claes Delin: claes.delin@detsthlm.se
Tel: 070-410 21 06

Om Blueair
Blueair är en av världens ledande tillverkare av luftrenare för hem och kontor. Bolaget grundades i Sverige och är i dag en del av Unilever. Blueairs produkter är innovativa och energieffektiva och säljs i över 60 länder. https://www.blueair.com/se 

News