Trendgruppen PR

Rörstrand Mon Amie x Marianne Westman

November 19, 2020
Från frukost under bar himmel och nykokt kaffe vid vattnet till en livlig middag som varar långt bortom midnatt. Mon Amie har i generationer varit det självklara valet för sommarens blå stunder, och i år presenterar Rörstrand två efterlängtade tillägg till den klassiska servisen.

En avslappnad balkongfrukost blir starten på en oförglömlig dag och en lunch med släkten har aldrig varit enklare. Av Rörstrands serviser lämpar sig Mon Amie allra bäst för sommarens lata dagar då vi tar alla chanser att fira och bryr oss lite extra om varje gäst.

Marianne Westmans koboltblå blommor har varit synonyma med svensk sommar sedan 1952, och i år utökas serien med två efterlängtade nyheter: en äggkopp efter originaldesignen från 50/60-talet, samt en matchande bricka att servera frukosten eller fikat på. De nya tillskotten passar inte enbart in i den egna serien, utan kan också serveras ihop med Ostindia eller Ostindia Floris för en ännu personligare mix.

Dessutom introducerar Rörstrand ett exklusivt sortiment för utvalda återförsäljare, som i år utgörs av en mindre mattallrik (24 cm) och en djup tallrik (20 cm) med form och mönster i originaldesign.

Att fira sommarens små ögonblick är att inte låta dem gå obemärkta förbi. Och det är då vi är som mest närvarande – i sommarens ritualer. Stunderna då inget är viktigare än just, precis nu.

Produkterna lanseras i butik från och med 4 januari 2021.
* Specialprodukter: finns endast till försäljning i Rörstrand store, Iittala outlet och Cervera. Lanseras i butik 5 januari 2021.

För mer information:
Martina Iven, PR & Communications Manager
Email: martina.iven@fiskars.com eller mobil +46 (0)76-721 76 29

www.rorstrand.se

Produktlån sker via Trendgruppen PR:
Email: showroom@trendgruppen.se eller telefon +46 (0)8-23 00 21

Högupplösta bilder kan laddas ner från:
http://fiskars.digtator.fi
Användarnamn: tempuser
Lösenord: fiskarsgroup

https://trendgruppen.se/imagebank
Användarnamn: trendpr
Lösenord: trendpr

Rörstrand är ett varumärke inom Fiskars Group

News