Trendgruppen PR

Montana Free – Teklan Edition

September 10, 2020
Montana presenterar ett nytt samarbete med färgexpert och fotograf Tekla Evelina Severin som har tagit fram två nya färger för hyllsystemet Montana Free. De två nya färgerna i den begränsade upplagan Teklan Edition är Iris och Masala. De två alternativen – hyllor i Iris kombinerat med pelare i Masala och det monokroma alternativet med enbart Masala – förkroppsligar Teklas känsla för djärva kombinationer och ett oförställt uttryck för färgglädje:

”Eftersom färger alltid är relativa och aldrig absoluta tröttnar jag aldrig på att söka och hitta nya färgdialoger, nya kombinationer.” – Tekla Evelina Severin

Byggt med tanke på friheten att förändras

Montana Free är hantverk som är gjort för att hålla – men utformat för förändring. Flytta runt, bygg ut och lägg till textilpaneler i åtta olika färger för att skapa anpassade skärmar mellan utrymmen och förvandla öppenheten i hyllsystemet som du vill. Visa upp dina vackraste minnen och dela dem med någon. Montana Free är inte bara en möbel, det är en målarduk för din kreativitet.

Lekfulla kompositioner
Montana Free har 12 olika sammansättningar att välja mellan och med en mellanhylla som tillval. Sammansättningarna varierar i storlek och funktion, från den minsta designen: en bänk med två hyllor som kan få plats under ett fönster och till den största lösningen: en enhet med sex hyllor som är perfekt både som en luftig och dekorativ rumsavdelare eller en rymlig hyllenhet placerad mot en vägg.

Den begränsade upplagan Teklan Edition finns tillgänglig fram till september 2021.

För mer information, vänligen kontakta:
Mette Lind Jørgensen
E-post: presse@montana.dk
Mobil: +45 2162 1883

Pressmeddelande och bilder: https://montana.presscloud.com

För ytterligare inspiration, besök montanafurniture.com

Högupplösta bilder finns även på Trendgruppen PRs bildbank:
www.trendgruppen.se/imagebank
(användarnamn: trendpr, lösenord: trendpr)

News