Trendgruppen PR

Praktik på Trendgruppen PR i Stockholm

April 22, 2020
Studerar du PR, media och kommunikation eller marknadsföring? Har du ett intresse för projektledning och eventmarknadsföring? Brinner du lite extra för inredning och design?

Vi söker dg som vill utveckla dina färdigheter inom PR och praktisera hos oss. Som praktikant med PR-inriktning på Trendgruppen PR får du arbeta med några av de främsta varumärkena inom inredning, design och livsstil. Du får en inblick i PR-branschen och blir en del av vårt kreativa team.

Praktikperiod: minst 8 veckor
Vi söker praktikanter för våren/sommaren 2020 och hösten/vintern 2020

Praktikperioden är ett tillfälle för dig att omsätta dina teoretiska kunskaper i arbetslivet. Som praktikant kommer du få möjligheten att involveras i olika kunduppdrag med handledning av en PR-konsult. Arbetsuppgifterna är omväxlande och i din roll kommer du exempelvis författa och korrekturläsa pressmeddelanden, pressbearbeta, sammanställa research och bevaka omvärlden, projektkoordinera vid event och presslanseringar, sammanställa resultat efter genomförda projekt, arbeta med influencer marketing och sociala medier, producera nyhetsbrev och administrera digitala verktyg för webb-publicering. Du kommer även hjälpa till med koordinering i Trendgruppen PRs showroom vid behov.

Du som söker studerar relevant högskoleutbildning, universitetsutbildning eller yrkesutbildning. Du är driven, utåtriktad, prestigelös och noggrann.

Vi ser gärna att du har möjlighet att vara hos oss i minst 8 veckor med arbetsplats i Trendgruppen PRs fina kontor på Wallingatan 36 i centrala Stockholm.

Intresserad?
Skicka ditt CV och skriv gärna några rader om dig själv, vilken praktikperiod du har och varför du vill praktisera hos oss. Märk din ansökan med praktikant PR och mejla till: praktik@trendgruppen.se

Praktiken är oavlönad.

Vi ser fram emot din ansökan! 

News