Trendgruppen PR

Praktik i showroom på Trendgruppen PR i Stockholm

April 22, 2020
Är du intresserad av inredning och design och studerar exempelvis till visual Merchandiser eller stylist? Vi söker en praktikant till vårt showroom i Stockholm.

Som praktikant inriktning Showrrom på Trendgruppen PR får du arbeta med några av de främsta varumärkena inom inredning, design och livsstil. Du får en inblick i PR-branschen och blir en del av vårt kreativa team.

Praktikperiod: minst 8 veckor
Vi söker praktikanter för våren/sommaren 2020 och hösten/vintern 2020

Som praktikant kommer du få möjligheten att involveras i olika kunduppdrag med handledning av showrooms-ansvarig. Arbetsuppgifterna är omväxlande och i din roll kommer du exempelvis få assistera i showroom, göra moodboards för pressvisningar, hjälpa till med utlån till stylister, skriva utlåningslistor, projektkoordinera vid event och presslanseringar, ta fram material till sociala medier etc.

Du som söker studerar exempelvis en relevant högskoleutbildning eller yrkesutbildning. Du är driven, utåtriktad, prestigelös och noggrann.

Vi ser gärna att du har möjlighet att vara hos oss i minst 8 veckor med arbetsplats i Trendgruppen PRs fina kontor på Wallingatan 36 i centrala Stockholm.

Intresserad?

Skicka ditt CV och skriv gärna några rader om dig själv, vilken praktikperiod du har och varför du vill praktisera hos oss. Märk din ansökan med praktikant Showroom och mejla till: lina.fall@trendgruppen.se
Praktiken är oavlönad.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

News