Trendgruppen PR

Trendgruppen PRs showroomsrutiner med anledning av Corona

March 17, 2020
Trendgruppen PR har vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder i enlighet med Folkhälsomyndighetens och Regeringens rekommendationer. Dessa rutiner uppdateras löpande utifrån de dagliga rekommendationer som ges av myndigheterna.

Showroomet är öppet för tidsbokat besök och budmottagning måndag till fredag kl. 9.00-15.00.

För tillfället arbetar alla anställda hemifrån, med undantag av en jour-kollega som är på plats för att ta emot stylister och bud samt hantera utlån. Denne kollega använder inte kommunala transportmedel till eller från arbetsplatsen. Vi tar alla våra interna möten digitalt för att undvika fysiska möten. Vi packar och tar emot bud med handskar samt tvättar och spritar händerna innan och efter all hantering av utlån. Alla anställda som har minsta förkylningssymptom stannar hemma. Vi uppmanar alla att agera på samma sätt för att minska en eventuell smittspridning.

Vårt mål är att kunna fortsätta hantera utlån av produkter och underlätta ert arbete med minimerad smittrisk. Vi gör gärna visning digitalt via t ex FaceTime om ni vill undvika besök i vår lokal. Det går självklart utmärkt att maila eller ringa in sin beställning.

Mail showroom@trendgruppen.se
Telefon 08-23 00 21

Vi vill passa på att påminna om att vår lokal fortsatt finns tillgänglig för fotograferingar. Kontakta oss gärna för mer information.

Bästa hälsningar,
Teamet på Trendgruppen PR

/Karin Sköldberg, vd
Karin.skoldberg@trendgruppen.se
070-645 35 75

News