Trendgruppen PR

Praktik på Trendgruppen PR – VT 2020

October 15, 2019
Studerar du PR, media och kommunikation eller marknadsföring? Har du ett intresse för projektledning och eventmarknadsföring? Brinner du lite extra för inredning och design?

Vi söker dig som vill utveckla dina färdigheter inom PR och praktisera hos oss under våren 2020. Som praktikant med PR-inriktning på Trendgruppen PR får du arbeta med några av de främsta varumärkena inom inredning, design och livsstil. Du får en inblick i PR-branschen och blir en del av vårt kreativa team.


Praktikperioden är ett tillfälle för dig att omsätta dina teoretiska kunskaper i arbetslivet. Som praktikant kommer du få möjligheten att involveras i olika kunduppdrag med handledning av en PR-konsult. Arbetsuppgifterna är omväxlande och i din roll kommer du exempelvis författa och korrekturläsa pressmeddelanden, pressbearbeta, sammanställa research och bevaka omvärlden, projektkoordinera vid event och presslanseringar, sammanställa resultat efter genomförda projekt, arbeta med influencer marketing och sociala medier, producera nyhetsbrev och administrera digitala verktyg för webbpublicering. Du kommer även hjälpa till med koordinering i Trendgruppen PRs showroom vid behov.

Du som söker studerar relevant högskoleutbildning, universitetsutbildning eller yrkesutbildning. Du är driven, utåtriktad och noggrann. Du är en vass skribent med ett öga för detaljer. Vi ser gärna att du därtill är lösningsorienterad, stresstålig och prestigelös.

Vi ser gärna att du har möjlighet att vara hos oss i minst 10 veckor med arbetsplats i Trendgruppen PRs fina kontor på Wallingatan 36 i centrala Stockholm.

Intresserad?
Skicka ditt CV och skriv gärna några rader om dig själv, vilken praktikperiod du har och varför du vill praktisera hos oss. Mejla din ansökan till praktik@trendgruppen.se senast 15 november 2019. Praktiken är oavlönad.

Vi ser fram emot din ansökan!

News