Trendgruppen PR

Trendgruppen PR söker junior PR-konsult!

June 06, 2018
Vi söker en driven och utåtriktad junior PR-konsult med högskoleutbildning inom kommunikation och erfarenhet från kommunikationsbranschen eller nyligen genomförd praktik på PR-byrå. Hos oss får du arbeta med några av de främsta varumärkena inom design och lifestyle. Din roll innebär att assistera i projekt samt arbeta självständigt med eventplanering, medierelationer, sociala medier, influencersamarbeten, web och grafisk produktion. Det är ett omväxlande jobb med en blandning av högt och lågt.
Du gillar att ringa och skapa nya kontakter. Du är en vass skribent, som kan skriva pressmeddelanden. Du har även en starkt utpräglad känsla för färg och form samt behärskar program som PowerPoint, InDesign och Photoshop.

Vi ser gärna att du är självgående, noggrann, social och nyfiken.
Som person är du serviceinriktad, stresstålig, organiserad, prestigelös och gillar att hantera olika arbetsuppgifter. Du är van vid att arbeta i högt tempo mot skarpa deadlines.

Trendgruppen PR är Sveriges ledande PR-byrå inom inredning/design/lifestyle. Bland våra kunder finns varumärken som Absolut Art, Alcro, Dux, Cervera, Fiat, Fiskars, Iittala, Kvänum, Royal Copenhagen, Rörstrand, Stockholmsmässan och Swedese.

Vårt kontor och utställningsytan Spacethirtysix är centralt beläget på Wallingatan 36, nära Norra Bantorget, granne med Scala-teatern. Kontoret är fördelat på tre våningsplan, totalt 300 kvm med sex meter i takhöjd i gatuplan. Lokalen totalrenoverades hösten 2017 och är inredd av inredningsarkitekten Anya Sebton.

Intresserad?
Maila CV med referenser, personligt brev samt löneanspråk till karin.skoldberg@trendgruppen.se, telefon 070-645 35 75, senast den 14 juni. Tillträde 6 augusti eller enligt överenskommelse.
Vi ser fram emot din ansökan!

News