Trendgruppen PR

Omväxlande jobb på kreativ arbetsplats!

May 15, 2018

Trendgruppen PR söker en driven och utåtriktad person som gillar design, möten med människor och sociala medier. Du som söker bör ha starkt utpräglat sinne för ordning och reda, vara social, gilla att ringa och skapa nya kontakter, ha en god känsla för färg och form samt behärska program som PowerPoint, InDesign och Photoshop.

I heltidstjänsten ingår:
- Showroom: du bokar in stylister, bloggare och influencers för visningar, hanterar utlån av produkter till fotograferingar och ser till att det är fint i showroomet.
- Projektkoordinator: assistera PR-konsulter med projektadministration, layouta kundrapporter och pressutskick, uppdatera web och bildbank.
- Sociala medier: främst arbete med Instagram.

Som person är du serviceinriktad, stresstålig, organiserad, prestigelös och gillar att hantera olika arbetsuppgifter. Du är van vid att arbeta mot deadlines i högt tempo. Du har några års arbetslivserfarenhet och gärna högskoleutbildning inom kommunikation.

Trendgruppen PR är Sveriges ledande PR-byrå inom inredning/design/lifestyle. Bland våra kunder finns varumärken som Absolut Art, Alcro, Dux, Cervera, Fiat, Fiskars, Iittala, Kvänum, Royal Copenhagen, Rörstrand, Stockholmsmässan och Swedese.

Vårt kontor och utställningsytan Spacethirtysix är centralt beläget på Wallingatan 36, nära Norra Bantorget, granne med Scala-teatern. Kontoret är fördelat på tre våningsplan, totalt 300 kvm med sex meter i takhöjd i gatuplan. Lokalen totalrenoverades hösten 2017 och är inredd av inredningsarkitekten Anya Sebton.
Intresserad?

Maila CV med referenser samt personligt brev till karin.skoldberg@trendgruppen.se, telefon 070-645 35 75, senast den 23 maj. Uppge löneanspråk i ansökan. Tillträde omgående.
Vi ser fram emot din ansökan!

News