Trendgruppen PR

Trendgruppen PR förstärker teamet

May 04, 2018
Trendgruppen PR utökar teamet och anställer Josefin Dysenius som Junior PR-konsult och Lina Fall som ny Projektkoordinator.
Trendgruppen PR, som är nischade inom inredning, livsstil och arkitektur, växer i snabb takt och stärker upp med två nya positioner. Josefin Dysenius är anställd som Junior PR-konsult, och kommer närmast från marknadssidan inom modebranschen, med erfarenhet av influencer marketing. Josefin har tidigare studerat Public Relations på Berghs School of Communication.
Lina Fall ansluter till Trendgruppen PR som Projektkoordinator. Lina har bred erfarenhet som frilansande projektledare och stylist. Lina får en ny roll med visuella uppdrag för Trendgruppen PR samt agerar projektledare för Spacethirtysix, en ny eventlokal på Wallingatan 36 inredd av inredningsarkitekten Anya Sebton. Spacethirtysix hyrs ut till event, utställningar och möten.
- Trendgruppen PR har under hösten omstrukturerat verksamheten för att ligga i framkant och kunna erbjuda sina kunder relevanta tjänster utifrån hur det nya medielandskapet ser ut. I detta omfattande arbete ligger flytten till den nya 300 kvadratmeter stora lokalen, där vi kan erbjuda våra kunder mer än bara ett showroom. Med Josefin Dysenius och Lina Fall stärker vi upp organisationen med mer fokus på digital media och upplevelsen vid besök i vår lokal, säger, Karin Sköldberg, grundare och VD på Trendgruppen PR.

News