Trendgruppen PR

DUX väljer Trendgruppen PR

November 20, 2017
Anrika säng- och möbelföretaget DUX anlitar Trendgruppen PR som PR-partner i Sverige. Samarbetet inleds i höst och är en del av det globala designföretagets strategiska varumärkesprofilering.

— Trendgruppen PR är nytänkande och har en bred branschkompetens som experter inom inredningsdesign och varumärkesbyggande PR. Byrån har även ett unikt kontaktnät, säger Charlotte Ljung, fjärde generationen i familjeföretaget och VD på DUX Nordic.

Trendgruppen PR har en unik position inom design, lifestyle och arkitektur och representerar bl a designvarumärkena: Absolut Art, Alcro, Bricmate, Cervera, Domo Design, Dornbracht, Fiskars, Iittala, Kvänum, Luxaflex, Mimou, Målerås glasbruk, Ogeborg, Royal Copenhagen, Rörstrand, Stockholmsmässan och Swedese, Bland kunderna finns även ArkDes, Sveriges nationella centrum för arkitektur och design.

— DUX är en drömkund för oss, och vi ser det som ett hedersuppdrag att nu få arbeta proaktivt med DUX kompetens inom hantverk och komfort för att inte tala om deras designarv, säger Karin Sköldberg, VD på Trendgruppen PR.

News