Trendgruppen PR

Trendgruppen PR flyttar!

September 13, 2017
Äntligen är det dags för Trendgruppen PR att flytta in i sina nya, fantastiska lokaler! Flytten går på onsdag den 13 september och dagarna efter ägnar vi oss åt att komma i ordning på kontor och i showroom. Vi nås som vanligt på mail och telefon, däremot håller showroomet stängt dessa dagar.

Nästa vecka är vi igång med showroomsverksamheten igen och bokar gärna in tid för visningar, om möjligt i början av oktober, då vi har hunnit få in alla möbler, mattor och designobjekt. Ni som eventuellt har produkter på lån i denna vecka, returnera dessa till Wallingatan 36.

Vår nya lokal är 300 kvadratmeter fördelade på tre våningsplan, samtliga inredda av formgivaren och inredningsarkitekten Anya Sebton. Vi får en härligt inbjudande entré med sex meter i takhöjd och perfekt exponeringsyta i de fyra generösa skyltfönstren åt två håll. Den nya showroomsytan med utlåningsprodukter växlar upp och breder ut sig över ca 150 kvadrat och får ett antal olika ytor med sittgrupper.
För att kunna erbjuda press-, blogg- och arkitektmiddagar i våra lokaler har vi installerat ett välutrustat kök där vi kan ha kock på plats, i direkt anslutning till showroomet. I matsalen intill kan vi erbjuda plats för såväl frukost-, lunch- och middagsgäster som konferenssittningar. Vi vill att vår nya lokal ska vara en levande och välbesökt plats.

Uppdatera gärna i din adressbok!
Postadress: Västmannagatan 6, 11124 Stockholm.
Besöks- och budadress: Wallingatan 36, 111 24 Stockholm (vägg i vägg med Scalateatern).
Telefon (samma som innan): 08- 23 00 21.

News